[FOTO’S] Gezelligheid troef op 14de Straatkorenfestival

We hebben inmiddels alweer de 14e editie van het straatkorenfestival achter de rug. Hoewel deze editie een aangepast programma had in verband met de brand bij Veevoerderfabrikant Booijink, was het er zeker niet minder gezellig dan andere jaren. Vele mensen brachten een bezoekje aan Luttenberg waar maar liefst 10 koren te bewonderen waren. Daarnaast waren er enkele straattheater acts, een koetsentocht en een heuse BromBQ.

De koren kwamen uit de gehele regio en ook dit jaar weer van over de grens. Zo waren er te beluisteren, popkoor X-Cream uit Balkbrug, shantykoor ‘d Iesselsingers uit Deventer, mannenkoor De Schuytenvaerders uit Tubbergen, gemengd koor De Iselanders uit Zwolle, allroundkoor Kiek an uit Varseveld, mannenkoor De Dickningergeuzen uit De Wijk, vrouwenkoor de Feanwiven uit Heerenveen, Met Hart en Smart uit Nijverdal en mannenkoor De Hoogstede Heimat Singers uit Hoogstede Duitsland. Bron tekst: Parel van Salland.

Via deze weg willen we alle bezoekers bedanken voor de belangstelling en alle sponsoren en vrijwilligers voor hun steun bij opnieuw een prachtig evenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.