Straatkorenfestival 2015 gaat door!

Straatkorenfestival 2015 gaat ondanks de brand die vrijdagavond en nacht woedde bij maalderij Booijink (1 van onze hoofdsponsors) gewoon door. Dat hebben we in samenspraak met de familie Booijink, de brandweer en de gemeente besloten. Het programma is wel wat aangepast.

Aangezien het festival plaatsvindt op de Butzelaarstraat, waaraan ook het door brand getroffen pand van Booijink is gevestigd, moeten er wat wijzigingen worden doorgevoerd. Normaal gesproken staat er een terras voor de maalderij, maar dat is nu niet meer mogelijk. We gaan er ondanks alles een mooi feest van maken en heten u daarom morgen, 28 juni 2015, van harte welkom in ons mooie dorp Luttenberg. De enige Parel Van Salland.

UPDATE:De Butzelaarstraat, een verbindingsweg tussen het Historisch Landbouwfestival van Museum De Laarman en het straatkorenfestival, is inmiddels weer vrijgegeven voor gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.