25 juni 2017
15e Straatkorenfestival
“Het Musicale Landleven”

Op 25 juni 2017 bent u van harte welkom in ons mooie dorp Luttenberg. De enige Parel Van Salland. Op deze dag staat namelijk alweer de 15de editie van Straatkorenfestival “Het Musicale Landleven” op de agenda. Het derde lustrum van het festival.

De organisatie is momenteel weer druk in de weer om voor u een aansprekend en aantrekkelijk programma te verzorgen. Er wordt hard gewerkt om alles rond te krijgen. De eerste koren zijn inmiddels vastgelegd en zijn we bezig straattheateracts te contracteren en standhouders te vinden. Ook wordt hard gewerkt om de financiën weer rond te krijgen om het festival gratis aan te kunnen bieden.

De voorgaande Musicale Landlevens, waren telkens een doorslaggevend succes waarbij de publieke belangstelling altijd zeer groot was. Hieronder vindt u meer details over deze editie.

Als organisatie hebben we de inbreng van heel veel mensen nodig. Of u nu koorlid, standhouder op de braderie, straatartiest, bezoeker, vrijwilliger of sponsor bent, we waarderen u bijdrage bijzonder en zouden helemaal niet zonder u kunnen. We zijn altijd weer blij dat we u dit gebeuren gratis kunnen aanbieden.

Mocht u iets te bieden hebben op het gebied van straattheater, braderie of iets anders mag u het ons laten weten via info@stroatkjals.nl.  We nemen dan graag contact met u op.

Dit hele festival kan niet zonder onze sponsors die we dan ook extra willen bedanken voor hun bijdrage.