24 juni 2018
17e Straatkorenfestival
“Het Musicale Landleven”

Op 24 juni 2018 bent u van harte welkom in ons mooie dorp Luttenberg. De enige Parel van Salland. Op deze dag staat namelijk alweer de 17de editie van Straatkorenfestival “Het Musicale Landleven” op de agenda.

De organisatie is inmiddels weer opgestart met de voorbereidingen voor dit 17e korenfestival.

Dit is tevens het jaar van het 700 jarig bestaan van Luttenberg.

In de organisatie hebben we dit jaar afscheid genomen van Gea Klomp en Gerard Heuven die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor ons festival. Gea was met name belast met de inwendige mens en het horeca gedeelte en Gerard hield zich o.a. bezig met de braderie.
Gea en Gerard bedankt voor jullie inzet.

Inmiddels zijn we naarstig op zoek naar versterking voor onze organisatie en hebben we Tonny Hoogewind en Martine Mulder toe kunnen voegen aan de organsatie.

We zullen ook in 2018 weer zorgen voor een aansprekend en aantrekkelijk festival. De eerste koren zijn al weer benaderd en hebben toegezegd te zullen komen.

Om alles weer rond te krijgen zal er ook hard moeten worden gewerkt om de financiën weer rond te krijgen om het festival gratis aan te kunnen bieden.

De voorgaande Musicale Landlevens, waren telkens een doorslaggevend succes waarbij de publieke belangstelling altijd zeer groot was.

Als organisatie hebben we elk jaar de inbreng van heel veel mensen nodig, bent u koorlid, standhouder op de braderie, straatartiest, bezoeker, vrijwilliger of sponsor, we waarderen u bijdrage bijzonder en zouden helemaal niet zonder u kunnen.
We zijn er trots op dat we u dit alles weer gratis aan kunnen bieden. Mocht u iets te bieden hebben op het gebied van straattheater, braderie of iets anders mag u het ons laten weten via info@stroatkjals.nl. We nemen dan graag contact met u op.