Het was een geslaagd jubileumfeest!

Heel Luttenberg leek tijdens Koninginnedag 2012 te zijn uitgelopen om getuige te zijn de viering van het 15-jarig bestaan van De Stroatkjals. Het optreden van de Stroatkjals werd aangevuld met twee optredens van popkoor Puur uit Haarle en dus van het trio Höllenboer. De combinatie bleek een gouden greep, waarbij het natuurlijk een slok op een borrel scheelde dat de weergoden uitstekend meewerkten. Voor een mooi verslag van deze dag verwijzen we u door naar Salland Magazine: Het geheim van Luttenberg: Matsiemie dân matsikoe!.

Er werd ook een loterij georganiseerd, de opbrengst hiervan komt ten goede aan de Vrienden van Maria Oord (wooncentrum te Luttenberg). De Stroatkjals maakten vandaag bekend in ieder geval garant te staan voor een bijdrage van EUR 500,-. De daadwerkelijke opbrengst maken we later bekend.

Mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.